tryggt för vår hund och oss!

OM HUNDRASTNINGEN
"DET BÄSTA VI GJORT FÖR VÅR HUND"
Numera mår både vi och vår hund bra, ingen stress längre och vår älskling får vara hemma när vi jobbar. Vi kan slappna av för vi vet att älsklingen får både promenad o hjärngympa mitt på dagen, det fina är att Ewa individanpassar promenad, träning o lek och vi har fått hjälp med vardagslydnaden på ett mjukt o fint sätt. Vi kan verkligen rekommendera Ewa och hennes företag.

OM HUNDRASTNINGEN
"VI ÄR SÅ OTROLIGT NÖJDA"
Vi är så nöjda över att ha just dig som hundrastare, du är otroligt proffsig och noggrann. Vi vet att vår hund har fått en bra promenad och är åter igen i hemmets trygga vrå, detta är guld värt när vi jobbar, all den tid du lägger på vår hund så fort du får tid över är något utöver det extra för vår prinsessa. Tack!

OM HUNDRASTNINGEN
"HUNDLYXIGT"
Vi fick tipset av en god vän och vi har aldrig ångrat en dag att vi bokade in Ewa att ta hand om vår hund några dagar i veckan. Vår hund är lite speciell men funkar jättebra med Ewa, tack för allt fint du gör för och med vår hund.

OM HUNDRASTNINGEN
"BETYDER ALLT"
Jag hade inte kunnat ha min hund kvar om det inte hade varit för Ewa och hennes företag. Jag är ensam, handikappad och pensionär och min hund betyder allt för mig och Ewa gör det möjligt att få ha henne hos mig, tack Ewa du är min ängel.