allmän info 2023

2012-2023 Håll Vovve Igång
Det är med blandade känslor som jag skriver detta
Senare i år fyller jag 67 år, och någon gång ska jag ju sluta arbeta även om jag har det bästa arbetet som finns, så jag har efter mycket funderande och tankar kommit fram till att min sista arbetsdag blir den 1/6 -23.
Jag har sen starten 2012 inte tyckt en endaste gång att det varit motigt att gå till jobbet. Jag älskar alla kundhundar lika mycket som om dom vore mina egna, varje prins eller prinsessa har sina egna egenheter och jag tror inte jag jobbat lika med någon av hundarna utan jag och pälsklingen har hittat ”Vår alldeles egna Grej tillsammans” Vi har skapat våra egna rutiner, hittat på tokigheter och skrattat tillsammans. Jag har njutit av varenda rastningspromenad i vilket väder som än varit och vi har gått många mil tillsammans.
Jag tycker också att kommunikationen med kunderna har funkat fantastiskt bra och jag har försökt tillgodose alla små önskningar så gott jag kunnat och jag hoppas ni varit nöjda med mina tjänster.
Några av mina kunder har varit med från starten och det tycker jag är fantastiskt.
Stort tack till alla er som bokat mina tjänster för att jag fått dela er vardag under åren som gått, jag kommer att sakna er alla tvåbeningar men mest av allt alla era fyrbenta prinsar och prinsessor som jag kallar för mina.
Jag kommer att fortsätta ha kvar lite av mina uppdrag för Oskarströms brukshundsklubb, sådär hoppas jag att vi ses.
Nu har jag några månader och mil kvar att tassa på tillsammans med kundhundarna, och vi ska njuta av den kommande våren.
Mina varmaste hälsningar till er alla//Ewa
 

Ewa's egna hundar