OM EWA

Jag som driver företaget Hstd Håll Vovve Igång heter Ewa Larsson och startade upp i augusti 2012. Hur idén för hundrastning dök upp var att jag kände för att göra något annat än det jobb jag hade, och eftersom jag har ett brinnande intresse för hundar, och alltid levt med hundar,  jag har en Svart Kelpie som jag tävlar lydnad med och som blev Svensk Lydnadschampion i Mars 2014 och en Schapendeos som jag  tävlar lydnad med (LP1, LP2) och jag  ställer ut honom, 2017 blev han Svensk utställningschampion, han är avelsbedömd och han är pappa till två kullar 2017 och två kullar 2018,
två i Finland och två i Sverige

Hundpensionat eller hunddagis kunde jag inte börja med eftersom vi bor i vanlig villa mitt inne i Oskarströms centrum. Jag visste att DogWalking är mycket populärt i Amerika bla så jag sökte på det i Sverige och då kom jag i kontakt med Rasta Hunden Sverige AB  och då blev jag ”Frälst”. Företagsidén var klar och jag satte igång.
Jag hjälper ocså till med tips och ideér i vardagen (vardagslydnad)
Då o då har jag även Hundpromenader med lättare aktivering (Dog parkour) för allmänheten

Mitt företag Håll Vovve Igång är ”Kopplat” till Rasta Hunden som är Sveriges största hundrastningsföretag, där jag ingår som Franchisetagare. Håll Vovve Igång har Oskarström, Sennan, Åled och östra sidan av Halmstad som distrikt. Jag har F-skatt, Ansvarsförsäkring, nyckelkvittens och du kan få en sms-bekräftelse efter utförd rastning om du/ni vill. Jag mejlar eller ringer upp er om jag har något speciellt att rapportera, om ni inte hör något så är allt ok med er hund/hundar.

  • Hund och hundägaren bemöts på ett professionellt och ödmjukt sätt
  • Jag håller god kvalitet på min verksamhet
  • Varje hund får all uppmärksamhet
  • Jag använder mjuka metoder och positiv förstärkning
  • Alla hundar rastas i koppel

HUNDAR I GRUPP
Endast om överenskommelse med hundägare skett och då aldrig mer än 3 hundar. Alla individer är olika, så även i hundvärlden vissa går helst ensamma, andra är mer sociala och går gärna i grupp. Förutsatt att tycke uppstår och hundarna kommer överens är detta inget problem för mig. 

OM OLYCKAN SKULLE VARA FRAMME
Som hundrastare ser jag givetvis till att göra allt för att våra promenader skall vara roliga och trivsamma upplevelser. Hundarna är alltid kopplade jag låter inte någon hund hälsa på utomstående hundar. Jag stannar inte och pratar med folk och jag svarar inte i mobiltelefonen under rastningarna.

Skulle en hund mot förmodan råka ut för eller orsaka en olycka under mina promenader, så kontaktar jag givetvis ägaren och informerar om vad som hänt. Om jag inte kommer i kontakt med ägaren och hunden behöver akutvård, kommer jag att åka till närmaste veterinär/djursjukhus för vård. Alla kostnader för veterinärbesöket debiteras hundägaren.

Jag ser med glädje fram mot att få ta hand om just din hund.

Ewa